GALERIE FOTO. Dacian Cioloș, prezent la premiera filmului „Sieranevada”

Data actualizării: Data publicării:
Dacian Ciolos, Cristi Puiu, credit photo Cristi Cocoroiu
Foto: Cristi Cocoroiu

Propunerea României la Premiile Oscar pentru cel mai bun film străin, lungmetrajul ”Sieranevada” în regia lui Cristi Puiu a avut aseară premiera oficială în București. Dacian Cioloș, Vasile Dîncu, ministrul de Interne Dragoș Tudorache sunt doar câteva dintre personalitățile care au participat la eveniment.

Dacian Ciolos, Cristi Puiu, credit photo Cristi Cocoroiu
Foto: Cristi Cocoroiu

Pelicula, care îi are în distribuție pe actorii Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Cătălina Moga, Ilona Brezoianu, Bogdan Dumitrache, va rula de mâine în cinematografe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel de-al 4-lea lungmetraj regizat de Cristi Puiu are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

Citește și: Cristi Puiu: Lary reprezintă suma propriilor mele lașități

Foto: Cristi Cocoroiu/Alex Busuioceanu

Sieranevada, credit photo Alex Busuioceanu00012
Sieranevada, credit photo Alex Busuioceanu00012

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri