Jason Momoa, testat pozitiv cu Covid-19 după premiera filmului „Dune”: „Sunt bine. M-am întâlnit cu foarte multă lume acolo”

Data actualizării: Data publicării:
Jason Momoa, în rolul lui Duncan Idaho, în pelicula Dune
Jason Momoa, în rolul lui Duncan Idaho, în pelicula Dune. Foto: Profimedia Images

Jason Momoa a fost testat pozitiv cu Covid-19 în timp ce filma pentru Aquaman și The Lost Kingdom. Acum două săptămâni, actorul american a participat la lansarea producției Dune, la Londra. "Sunt bine", a transmis Momoa prin intermediul Instagram.

Jason Momoa, în vârstă de 42 de ani, se află în autoizolare în casa sa din Marea Britanie. Actorul spune că se simte bine și le-a mulțumit celor care i-au transmis mesaje și gânduri bune. El a precizat, într-un story pe Instagram, că nu este exclus să fi contactat virusului după ce a luat parte la premiera filmului Dune, acolo unde s-a întâlnit cu foarte multă lume. 

„Am fost testat cu COVID imediat după premieră. Au fost mulți oameni pe care i-am întâlnit în Anglia. Și cine știe? (cum am contactat virusul - n.r). Sunt bine și vă mulțumesc pentru toate îngrijorările și dragostea voastră”, a transmis actorul. 

Jason Momoa, actor și model american, este cunoscut pentru rolurile din Stargate Atlantis și din serialul Urzeala Tronurilor.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri