John Travolta a povestit cum era să moară în timp ce pilota un avion. Acum joacă într-un film cu același subiect

Data publicării:
Actorul John Travolta la volan
Actorul John Travolta. Foto: Profimedia

Actorul John Travolta a povestit că era să moară în timp ce pilota un avion, în urmă cu 30 de ani. A făcut mărturisirea în timpul premierei londoneze a viitorului său scurtmetraj „The Shepherd”, care are același subiect, relatează Business Insider.

Filmul de 38 de minute – bazat pe o carte cu același nume a lui Frederick Forsyth – spune povestea unui tânăr pilot aflat în pericol, deoarece avionul său are o defecțiune electrică în timpul unui zbor, potrivit revistei Variety.

La fel ca protagonistul din film, Travolta a dezvăluit că a avut probleme cu avionul în viața reală.

„Chiar am trecut printr-o o defecțiune electrică totală, nu cu un avion de tip Vampire, ci cu un avion privat, deasupra Washington DC”, a spus Travolta la premieră.

„Știam cum e să crezi că o să mori. Motoarele funcționau dar nu aveam instrumente, nimic. Și am crezut că s-a terminat totul”, a povestit el.

În martie 1995, The Washington Post a relatat că Travolta zbura de la Fort Lauderdale, Florida, la Rockland, Maine, împreună cu familia sa, pentru a sărbători Ziua Recunoștinței, în 1992, când a avut loc incidentul.

Potrivit ziarullui, avionul lui Travolta era cât pe ce să se ciocnească cu unn Boeing 727 al USAir cu destinația New York.

Travolta a reușit să aterizeze folosind o frână de urgență și nimeni nu a fost rănit.

Actorul, care joacă rolul misteriosului pilot care îl ajută pe protagonist să încheie zborul în siguranță, a adăugat că nu a avut timp să facă filmul până acum, deși a cumpărat drepturile de ecranizare a cărții cu mulți ani în urmă.

„A durat 30 de ani, dar iată-mă aici în seara asta”, a adăugat Travolta.

„The Shepherd” va fi lansat pe Disney+ pe 1 decembrie 2023.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri