Kevin Spacey a apucat un bărbat „ca o cobră”. Detalii din procesul celebrului actor

Data actualizării: Data publicării:
kevin spacey in drum spre tribunal
Actorul american se confruntă cu 12 acuzații, însă le neagă pe toate. Foto: Profimedia

Actorul Kevin Spacey a apucat un bărbat „ca o cobră”, într-un teatru din West End, și a făcut „un val de comentarii josnice” de natură sexuală, potrivit mărturiilor din instanță citate de BBC.

Bărbatul, al cărui nume nu este dezvăluit din motive legale, a spus că starul de la Hollywood „mirosea a băutură” și l-a prins cu „atâta forță, încât a fost cu adevărat dureros”.

Într-o declarație dată poliției, bărbatul a spus că a inițial a „înghețat”, după care a reacționat și i-a îndepărtat brațul lui Spacey.

Actorul american se confruntă cu 12 acuzații, însă le neagă pe toate.

În a patra zi a procesului lui Spacey, jurații au ascultat înregistrarea declarațiilor date la poliție de către unul dintre reclamanți, un bărbat care susține că a fost agresat sexual de Kevin Spacey în timpul unui spectacol de teatru în 2005.

Bărbatul a spus că atunci când erau singuri, Spacey l-a apucat de penis „ca o cobră care își prinde prada cu forță”.

„A fost agresiv”, a spus el. „Nu arăta ca o seducție. S-a comportat dur”.

Întrebat de intanță despre incident, Spacey „a râs”.

„Părerea mea, când a sosit, a fost că mirosea a băutură. Arăta dezordonat. Nu părea că a dormit”, a declarat bărbatul.

Acesta i-a spus polițistului că a fost „luat prin surprindere” de comentariile grosolane făcute de vedetă, spunând: „A fost foarte agresiv. Nu am cunoscut niciodată pe nimeni care să-mi vorbească în acest fel”.

El a spus că „a fost șocat” și „se simțea foarte inconfortabil”.

„A fost un abuz”, a adăugat bărbatul.

Întrebat de ce s-a prezentat la poliție, el a spus că dacă nu ar fi făcut-o, ar fi fost ca și cum ar fi permis cuiva să îl denigreze.

„Sper că se va întâmpla ceea ce trebuie. Dacă își cere scuze, atunci poate că nu voi vrea să mai merg în instanță”, a spus el poliției.

Kevin Spacey, în vârstă de 63 de ani, este acuzat de infracțiuni sexuale împotriva a patru bărbați, agresiuni care ar fi avut loc între 2001 și 2013.

El a pledat nevinovat în ianuarie pentru trei capete de acuzare cu privire la atentat la pudoare, trei capete de acuzare de agresiune sexuală și un capăt de acuzare pentru constrângerea unei persoane să întrețină acte sexuale fără consimțământ.

El a negat anterior, de asemenea, alte patru acuzații de agresiune sexuală, și o acuzație de forțare a unei persoane să întrețină un act sexual fără consimțământ.

Potrivit legii, numele celor patru bărbați implicați în proces nu sunt făcute publice.

Procesul este în desfășurare.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri