Cel mai tatuat model, prieten cu Lady Gaga, s-a sinucis la 32 de ani

Data actualizării: Data publicării:
model tatuat

Prieten cu Lady Gaga și fotomodel Rick „Zombie Boy” Genest a murit din cauza unei aparente sinucideri.

Angel Sanchez - Presentation - Spring 2013 Mercedes-Benz Fashion Week
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Tânărul, care locuia în Montreal, Canada, a fost găsit mort în casa lui miercuri, scrie Time.

Lady Gaga a transmis vestea morții într-un mesaj postat pe Twitter: „Sinuciderea prietenului Rick Genest, Zombie Boy, este mai mult decât devastatoare”.

Vedeta pop a îndemnat, de asemenea, oamenii care se confruntă cu depresie să nu aștepte și lupte împotriva bolii cât mai redepe: „Trebuie să muncim și mai asiduu pentru a schimba cultura, să aducem în față problema bolilor mintale și să ștergem acel stigmat, despre care nu se vorbește. Dacă suferiți, sunați un prieten sau un membru al familiei astăzi. Trebuie să ne salvăm unul pe celălalt”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

„Știința spune că ne ia 21 de zile pentru a ne forma un obicei. Dacă suferiți de o boală mintală, astăzi poate fi prima zi, ori o continuare, a muncii pe care o faceți să scăpați de acel obicei.

Anunțați dacă suferiți sau dacă știți pe cineva care suferă, ajutați-i”, încheie Lady Gaga.

Genest, care urma să împlinească 33 de ani pe 7 august, era deținător al unui record Guiness ca fiind persoana cu cele mai multe tatuaje cu insecte pe corp (în total 176) și recordul pentru cele mai multe tatuaje cu oase umane, cu un total de 139.

Ultima postare pe Instagram a tânărului reprezintă o fotografie cu un fundal negru și un inel de lumină, alături de care erau scrise versurile unei poezii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri