Sari la conținut

Justin Bieber este „fericit că Selena Gomez e singură și speră să se împace cu ea”

După ce cântăreața americană Selena Gomez și muzicianul canadian Abel Makkonen au pus capăt relației, artista a fost văzută tot mai des în prezența fostului iubit, Justin Bieber.

biber sleena bun

FOTO: Pacific CoastNews

Cântăreața americană Selena Gomez și muzicianul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut sub pseudonimul The Weeknd, au pus capăt relației lor în urmă cu câteva zile.

Ruptura dintre Selena Gomez și The Weeknd intervine după ce cântăreața a fost fotografiată într-o cafenea din Los Angeles, în compania fostului ei iubit, Justin Bieber, cu care a fost într-o relație aproape trei ani.

Recent ei au fost fotografiați în timp ce se plimbau cu bicicleta.

Un apropiat de-al lui Justin Bieber a declarat pentru People. „Justin e fericit că Selena e singură. El speră să îi câștige încrederea pentru a se împăca cu ea”.

Deși își petrec mult timp împreună, cei doi nu s-au împăcat, notează People.

Selena Gomez și Justin Bieber au avut o relație din 2011 până în 2015, iar vara trecută au atras atenția media după ce au schimbat câteva replici acide legate de relația de atunci a cântărețului, cu Sofia Richie.

Concentrată asupra proiectului său cu regizorul Woody Allen la New York, actrița-cântăreață a trecut prin momentele cele mai grele din viața ei în această vară după ce a fost supusă unui transplant de rinichi.

Justin Bieber a dorit să fie aproape de fosta lui iubită pentru a o sprijini în momentele dificile, ceea ce ar fi putut reaprinde scânteia dintre ei.

Pe aceeași temă