"Love on Tour", turneul lansat de Harry Styles acum doi ani, a ajuns la final. Artistul donează o sumă impresionantă din banii obținuți

Data publicării:
artistul harry styles fotografiat purtând ochelari de soare la Veneția
Potrivit organizatorilor săi, turneul "Love on Tour" a ocupat locul al patrulea în clasamentul turneelor cu cele mai mari încasări din istorie. Sursa foto: Profimedia Images

Turneul mondial al cântăreţului britanic Harry Styles, intitulat "Love on Tour", s-a încheiat. Ultimul concert, din seria începută acum doi ani, a fost susţinut săptămâna trecută în faţa unui public de 100.000 de spectatori la RCF Arena din Italia, informează revista Variety, preluată de Agerpres.

Turneul a fost lansat pe 4 septembrie 2021, artistul susținând 173 de spectacole într-un interval de aproape trei ani. Harry Styles a cântat în faţa a 5,04 milioane de fani în America de nord, America de Sud, Europa şi Australia în cadrul acestui turneu maraton. Turneul a inclus şi 20 de spectacole la Madison Square Garden din New York, 18 show-uri la Los Angeles Forum, şase concerte pe Stadionul Wembley din Londra, precum şi două seturi de concerte "Harryween" - show-uri la care spectatorii sunt încurajaţi să poarte costume şi ţinute extravagante.

Potrivit organizatorilor săi, turneul starului britanic a ocupat locul al patrulea în clasamentul turneelor cu cele mai mari încasări din istorie.

Harry Styles a decis să doneze din încasările obţinute în urma acestui turneu suma de 6,5 milioane de dolari în beneficiul unor organizaţii de caritate.

În turneul său, Harry Styles a fost însoţit de o trupă de muzicieni din care au făcut parte Pauli Lovejoy, Sarah Jones, Mitch Rowland, Madi Diaz, Elin Sandberg, Ariza, Yaffra, Parris Fleming, Kailah Vandever, Lorren Chiodo şi Laura Bibbs.

În perioada turneului, artistul britanic şi-a lansat cel de-al treilea album de studio, "Harry's House", recompensat cu premiul Grammy la categoriile "albumul anului" şi "cel mai bun album vocal pop", precum şi cu patru BRIT Awards. Piesa "As It Was", de pe acest album, a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din 33 de ţări, fiind 15 săptămâni pe prima poziţie a topului american Billboard Hot 100.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri