Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, este acuzat de viol de o cântăreață

Data publicării:
backstreet boys

Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a fost acuzat de viol de cântăreaţa Melissa Schuman, care a făcut parte din grupul Dream. Artistul a respins acuzaţiile, spunând că nu a ştiut că relaţia lor a avut loc fără consimţământ, informează Variety.com citat de News.ro.

Foto: Facebook

Schuman susţine, într-un mesaj publicat pe blogul ei, că Nick Carter a violat-o în 2002, în apartamentul lui din Santa Monica, în timpul unei zile libere de la filmările pentru „The Hollow”.

Potrivit artistei, incidentul a avut loc după ce Carter a invitat-o pe ea şi pe o prietenă a ei în apartamentul său, unde au consumat băuturi alcoolice. Schuman a scris că ea şi Carter au intrat în baie şi au început să se sărute, dar că ea l-a respins atunci când acesta a vrut să întreţină relaţii sexuale cu ea.

„Devenea vizibil foarte nervos şi nerăbdător cu mine. Nu am putut pleca. Era evident pentru mine că nu pot scăpa. El era foarte puternic şi mult mai mare decât mine şi nu puteam sub nicio formă să deschid acea uşă sau să primesc ajutor de la cineva”, a scris ea, precizând că Nick Carter a violat-o apoi într-un dormitor.

Potrivit artistei, Carter a sunat-o de foarte multe ori şi i-a trimis numeroase mesaje pe telefonul mobil pe parcursul următoarelor câteva săptămâni după incident. Apoi, potrivit cântăreţei, artistul i-a trimis un mesaj „indecent” şi a renunţat să o mai sune.

Melissa Schuman susţine că s-a gândit să îl reclame pe Nick Carter la acea vreme, dar că a renunţat la idee, pentru că s-a temut de efectul pe care l-ar fi putut avea această alegere asupra carierei ei. Schuman s-a răzgândit în această privinţă abia după ce a văzut o plângere similară. 

„Mă simt obligată să vorbesc despre acest lucru, cu speranţa şi intenţia de a inspira şi încuraja alte victime să povestească propriile lor experienţe. Suntem mai puternici atunci când suntem mai mulţi”, a scris ea.

Schuman a făcut referire la o altă acuzaţie adusă cântăreţului luna trecută de o femeie care susţine că Nick Carter şi un prieten au violat-o în 2006. Reprezentantul lui Carter a spus că femeia ”a fabricat acuzaţiile la adresa lui Nick, în speranţa că va primi bani de la el”.

Într-un mesaj transmis marţi, Carter a răspuns acuzaţiei pe care i-o aduce Melissa Schuman.

„Sunt şocat şi mâhnit de acuzaţiile pe care mi le aduce Melissa Schuman. Melissa nu mi-a spus niciodată că ceva din ceea ce am făcut a fost fără consimţământul ei. Am continuat să înregistrăm o melodie şi să cântăm împreună, iar eu am respectat-o şi am sprijinit-o întotdeauna, atât în plan personal, cât şi profesional. Aceasta este prima dată când aud despre aceste acuzaţii, la aproape două decenii după acel moment (în care a întreţinut relaţii sexuale cu Schuman, n.r.). Este împotriva firii mele să provoc disconfort sau să îi fac rău cuiva în mod intenţionat”, a transmis Nick Carter.

Potrivit The Guardian, Nick Carter a avut o carieră de succes ca membru Backstreet Boys, care a devenit una dintre cele mai de succes trupe de băieţi din toate timpurile, cu 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume. După un succes mediu ca artist solo şi actor, Carter este membru al trupei Backstreet Boys reformate, cu care susţine în prezent o serie de concerte în Las Vegas.

Înfiinţat pe 20 aprilie 1993, grupul Backstreet Boys este format din cinci membri: A. J. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter şi Kevin Richardson.

Până în prezent, Backstreet Boys a lansat albumele ”Backstreet Boys” (1996), ”Backstreet's Back” (1997), ”Millennium” (1999), ”Black & Blue” (2000), ”Never Gone” (2005), ”Unbreakable” (2007), ”This Is Us” (2009) şi ”In a World Like This” (2013).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri