Sari la conținut

Ofertă de un milion de lire sterline pentru iubitul lui George Michael

Editurile din Marea Britanie i-ar fi oferit 1 milion de lire sterline lui Fadi Fawaz, partenerul de viaţă al cântăreţului George Michael, pentru a scrie o carte care să relateze relaţia sa cu artistul şi ultimele zile din viaţa acestuia, informează contactmusic.com.

Live 8 London - Stage

FOTO: Getty Images

George Michael a fost descoperit decedat la vârsta de 53 de ani în reşedinţa sa din Oxfordshire, de Crăciun, de partenerul lui de viaţă, Fadi Fawaz. Potrivit presei internaţionale, mai multe edituri britanice sunt interesate să cumpere drepturile de publicare aferente unui volum de memorii ce ar urma să fie scris de Fadi Fawaz.

”Întrucât el este persoana care a găsit cadavrul, editorii ştiu că o carte scrisă de el ar face senzaţie. Oferta lor ajunge cu uşurinţă la 1 milion de lire sterline”, a dezvăluit o sursă citată de Daily Star.

Iubitul fostului lider al grupului Wham!, Fadi Fawaz, a spus că l-a găsit pe George Michael mort în vila lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire, atunci când a venit să-l trezească pe artist înainte de masa de Crăciun.

La începutul lunii februarie,Poliţia din Marea Britanie a respins ipoteza comiterii unei crime în ancheta ce vizează moartea cântăreţului George Michael.

Fadi Fawaz, iubitul starului britanic, cu care acesta avea o relaţie din anul 2012, a fost chestionat de poliţişti de două ori în luna ianuarie. Poliţia a precizat că Fadi Fawaz nu a făcut obiectul unei anchete.

Cântăreţul britanic George Michael a fost înmormântat pe 29 martie, la trei luni după ce a murit din cauze naturale şi la trei săptămâni după ce trupul neînsufleţit al artistului a fost predat familiei de medicii legişti.