Rapperul Killer Mike a ieșit în cătușe de la Premiile Grammy 2024. Poliția l-a arestat după o altercație

Data publicării:
killer mike arestat la crypto arena
Killer Mike este, de asemenea, cunoscut pentru activismul social pe probleme precum rasismul și brutalitatea poliției. Surse foto / colaj foto: Profimedia Images (st) și captură video X

Killer Mike a fost luat cu cătușe de poliție de la Premiile Grammy 2024, de duminică seara, chiar după ce a artistul a primit trei dintre cele mai importante premii ale industriei muzicale pentru muzica rap, transmite Reuters.

Poliția din Los Angeles nu a oferit detalii despre arestarea rapperului, dar jurnaliștii ABC7 spun că acesta este cercetat după o altercație și, între timp, a fost eliberat.

Videoclipul postat pe rețelele de socializare arată cum polițiștii îl escortează pe Killer Mike, cu mâinile încătușate la spate, prin holul Crypto Arena din Los Angeles.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înainte de acest incident, Killer Mike a câștigat premiul Grammy pentru cea mai bună melodie rap și cea mai bună interpretare rap pentru piesa „Scientists & Engineers” și premiul pentru cel mai bun album - „Michael”.

Născut cu numele Michael Render, Killer Mike este, de asemenea, cunoscut pentru activismul social pe probleme precum rasismul și brutalitatea poliției.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri