Revoltă din cauza statuii de ceară a lui Beyoncé de la Madame Tussauds

Data publicării:
beyonce statuie ceara

Fanii lui Beyoncé s-au declarat revoltați în această săptămână de statuia din ceară a divei pop de la Madame Tussauds.

beyonce statuie ceara
Sursa foto: Madame Tussauds San Francisco / Facebook

Pe social media au apărut numeroase comentarii negative după ce noi fotografii cu statuia din ceară a lui Beyoncé au apărut în spațiul public ca urmare a faptului că aceasta a fost mutată în muzeul din New York al Madame Tussauds.

Fanii au spus că statuia nu seamănă cu Beyoncé și au acuzat muzeul de "albire", în timp ce alții au spus că figura seamănă mai mult cu Lindsay Lohan, Mariah Carey sau Kesha.

"Aceasta nu este Beyoncé", a scris o persoană marți pe Twitter. "Este un fel de Mariah Carey cu ceva Lindsay Lohan în ea. Nu, nu, nu", a adăugat aceasta.

"Este bine că nu vorbiți despre Beyoncé, pentru că această femeie nu este ea cu siguranță", a scris o altă persoană în ziua următoare.

Madame Tussauds a răspuns la această controversă miercuri, într-o declarație pentru TMZ.

"Echipa noastră talentată de sculptori face toate eforturile pentru a se asigura că reproducem culoarea potrivită în toate figurile noastre de ceară pentru a corespunde cu celebritățile reprezentate", a precizat muzeul în comunicat. "Iluminarea atracției, combinată cu efectul fotografiilor cu bliț, ar putea distorsiona sau reprezenta eronat culoarea figurilor noastre de ceară", a adăugat acesta.

Starul de reality show Kylie Jenner a ținut prima pagină a ziarelor după ce statuia ei de ceară a fost prezentată la muzeul Madame Tussauds din Los Angeles. Statuia îi semăna atât de tare, scrie UPI, că vedeta s-a folosit de aceasta pentru a face o farsă familiei.

"Cum se poate ca statuia de ceară a lui Kylie să arate mai real decât ea, în timp ce statuia lui Beyoncé arată ca o Mariah Carey albă?", s-a întrebat un fan.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri