Sari la conținut

Videoclip interzis prin decizia justiţiei din Liban

Ministerul Justiției din Liban a interzis difuzarea unui videoclip al cântăreței pop libaneze, Mirian Klink, considerându-l indecent și a avertizat că cine nu va respecta această decizie este pasibil de o amendă de 50 de milioane de lire libaneze (33.000 de dolari), relatează EFE, citată de Agerpres.

sexy liban

FOTO: Facebook

Într-un comunicat, justiția libaneză a semnalat că a luat decizia după consultarea miniştrilor justiției și informării, Salim Jreissati și Melhem Riachi, având în vedere că videoclipul lansează un mesaj "cu caracter sexual care aduce atingere obiceiurilor tradiționale printr-un comportament aparent infantil'.

Se adresează de asemenea un apel platformelor de pe Internet, precum YouTube, să-l retragă de la difuzare, altminteri vor fi nevoite să plătească amenda.

În Liban, numeroși cântăreți rivalizează pe rețelele de socializare pentru a-și atrage simpatizanți, nu doar prin talentul lor, ci și prin aparițiile lor îndrăznețe.

Klink, care în videoclipul interzis apare alături de cântărețul Yad Jalife, a devenit cunoscută ca model, ea defilând inclusiv pentru prestigiosul creator de modă libanez Elie Saab.