Video Cele mai bune destinații de vacanță în luna august

Data actualizării: Data publicării:
Woman on stairs to Kelingking beach on Nusa Penida
Cele mai bune destinații de vacanță în luna august FOTO: Getty Images

Tocmai a început o nouă lună de vacanță și dacă duceți lipsă de inspirație, vă arătăm care sunt destinațiile perfecte pentru august. Un top realizat de undesicand.net enumeră Croația, Mauritius, Tenerife și Grecia. Însă primele poziții sunt ocupate de alte locuri unice în care cu siguranță v-ați dorit să ajungeți.


Pe locul 5 în topul destinațiilor preferate pentru luna august este Japonia. Orașe precum Tokyo sau Osaka sunt favoritele vizitatorilor. Țara soarelui răsare se caracterizează printr-o viață vibrantă și atrăgea peste 30 de milioane de turiști anual înainte de pandemie.

Amsterdamul e și el printre orașele favorite ale călătorilor. Viața de noapte, canalele pitorești și istoria bogată îi fac pe oamenii din întreaga lume să ajungă aici.

Urmează orașul iubirii. Parisul E pe locul 3 în topul destinațiilor preferate, iar cultura emblemtică atrage turiștii ca un magnet.

Londra e pe locul 2. Bijuteriile orașului sunt cunoscute de toată lumea. Și cu puțin noroc, fiind ultima lună din vară, puteți prinde și puțin soare în capitala mereu plină de nori.

Surprinzător sau nu, pe locul 1 e Bali. Fie că vreți să faceți sărituri în cascade, plimbări pe plaje unice sau să explorați templele, Bali e un real paradis.

Topul destinațiilor pentru luna august

Bali
Londra
Paris
Amsterdam
Japonia

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri