Destinații ideale pentru călătorii solo: Topul orașelor perfecte pentru a fi vizitate pe cont propriu

Data actualizării: Data publicării:
turist, vacanta
Foto: Shutterstock

Se spune că cel puțin o dată în viață ar trebui să plecăm singuri haihui în lume. Ne-am descoperi pe noi înșine mai bine și am avea libertatea de a explora în ritm propriu o țară necunoscută. Există și un top al destinaților perfecte pentru o primă călătorie solo, făcut de platforma Reddit.

Orașele istorice de pe coasta de sud a Spaniei precum Málaga și Sevilla sunt un rai al peisajelor și toate sunt bine conectate cu transportul public pentru a vă descurca extrem de ușor. Puteți face un tur al orașelor pentru a descoperi atât satele autentice, cât și orașele grandioase.

Dacă sunteți în căutare de prieteni sau de oameni ai locului, capitala vibrantă a Portugaliei este cunoscută pentru atmosfera sa prietenoasă, mâncarea delicioasă și numeroasele atracții turistice. O plimbare prin cartierele istorice sau o croazieră pe râul din Lisabona fac parte din lucrurile pe care nu le puteți rata.

Pe listă mai e și Copenhaga, un oraș modern și elegant unde vă puteți bucura de cultură, dar și de natură explorând canalele pitorești cu o barcă.

Pentru o călătorie solo, o variantă ideală este și Ubud, Bali. Destinația în sine e una spirituală, puteți vizita temple și practica yoga sau meditația.

Nu în ultimul rând, orașul Kyoto din Japonia e o destinație ideală pentru cei pasionați de tradiții și artă. Vizitați templele antice, admirați grădinile și plimbați-vă prin cartiere pentru a vă bucura de atmosfera autentică a Japoniei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri