Doi australieni care voiau să-și petreacă vacanța la Budapesta au ajuns, din greșeală, la București

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Doi australieni care voiau să-și petreacă vacanța la Budapesta au ajuns, din greșeală, la București FOTO: captură TikTok

Doi australieni care visau să își petreacă o vacanță în Europa de Est, la Budapesta, au ajuns, din greșeală, la București. Astfel, au avut parte de o experiență neașteptată, despre care au împărtășit impresii pe o rețea socială.

Ben Kennedy a vrut să-i facă o surpriză prietenei lui, Sophie Alice, și a cumpărat bilete de avion, numai că a selectat din greșeală „București”, în loc de „Budapesta” - destinația la care visau ei, potrivit New York Times.

Sophie Alice și-a împărtășit experiența pe care a trăit-o pe TikTok.

Cei doi și-au dat seama de greșeală abia când au ajuns la aeroport. În videoclipul intitulat „Când ai crezut că ai rezervat bilet către Budapesta”, cei doi se află lângă poarta cu semnul „București 08:00” și își exprimă dezamăgirea.

Însă, odată ce au ajuns în România, celor doi le-a trecut supărarea, iar Alice chiar și-a exprimat entuziasmul. „A fost grozav”, le-a spus ea celor care o urmăresc pe rețeaua socială, apoi a început să povestească: „Prietenul meu cel mai bun locuiește în Australia în mod normal, dar este plecat temporar în Noua Zeelandă și a venit pe neașteptate să-mi facă o surpriză”, a spus Alice.

Surpriza consta în niște bilete de avion.

„A rezervat o excursie, să plecăm undeva în Europa de Est și, da, am ajuns în București, România”, a spus Alice.

Dacă tot au ajuns în România s-au gândit să profite din plin de această experiență. Alice a împărtășit multe momente din evadarea românească, prezentând pe TikTok orașele în care au călătorit cei doi, mâncarea și chiar și un concert.

Cei doi au ajuns chiar și la Castelul Bran.

Unii comentatori s-au amuzat și au glumit pe seama pățaniei celor doi. „Ai grijă să nu încurci Austria cu Australia”, i-a spus lui Alice un utilizator TikTok. Altul - Frequent Flyer - a asigurat-o pe Alice că nu a ratat prea multe spunând: „Sincer, Bucureștiul este mai frumos decât Budapesta”.

România este cel mai subestimat loc, dintre toate locurile în care am fost – sunt atât de multe de făcut acolo! Totul s-a întâmplat cu un motiv”, a comentat un alt utilizator.

Un bărbat din New York a avut o experiență similară când a vrut să ajungă la Sydney, Australia, dar de fapt a zburat în micul orașel Sidney, din Montana. Kingsley Burnett a ales codul de destinație SDY în loc de SYD. „Am văzut avionul cu aproximativ 9 pasageri și m-am întrebat „cum mă va duce avionul ăsta până în Australia?””, a spus Burnett pentru The Post în februarie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri