Și-a umplut sutienul cu haine ca să nu plătească pentru bagajul de cală. Ce alte trucuri folosește o expertă în vacanțe ieftine

Data actualizării: Data publicării:
Chelsea Dickenson a ajuns virală pe TikTok cu sfaturile ei de călătorie
În timpul unui alt zbor de la Londra la Viena, Dickenson a înlocuit spuma cu memorie din perna ei pentru gât cu șapte perechi de chiloți, cinci perechi de șosete, o pereche de colanți și două tricouri. Colaj foto: Instagram / cheapholidayexp

Chelsea Dickenson, o britanică de 33 de ani care a ajuns virală pe TikTok pentru sfaturile ei de călătorie, se mândrește cu faptul că știe întotdeauna cum să plece în vacanță cu un bagaj cât mai ușor, iar pentru orice problemă pe care o întâmpină, fie că se urcă în avion sau că se cazează la hotel, se pricepe foarte bine să găsească cele mai surprinzătoare soluții, scrie CNN.

Spre exemplu, trucul cu vesta de pescar, cu care a ajuns virală pe TikTok. În timpul unui zbor recent de la Londra la Lisabona, Dickenson a purtat o vestă de pescar, plină de buzunare pe care le-a umplut cu tot felul de obiecte, de la costume de baie la laptopuri.

„Cu vesta de pescar – este o geacă”, a povestit Dickenson. „Ce faci cu gecile tale? Le pui în tavă. Îți scoți totul din buzunare? Nu. Nu cu o geacă normală – așa că de ce ai face-o în cazul vestei de pescar? Este total la fel”.

Dickenson a explicat că acest truc funcționează pentru că personalul de securitate de la aeroport nu este interesat de faptul că nu vrei să plătești pentru un bagaj în plus, ci se asigură doar că nu transporți obiecte ilegale sau prea multe lichide.

La poarta de îmbarcare, Dickenson și vesta ei de pescar au trecut fără probleme. Odată ajunsă în avion, și-a dat jos vesta și a băgat-o în spațiul de deasupra scaunelor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vesta de pescar este doar unul dintre multele trucuri pe care Dickenson le-a împărtășit cu miile de fani care o urmăresc pe TikTok și Instagram.

În timpul unui alt zbor de la Londra la Viena, Dickenson a înlocuit spuma cu memorie din perna ei pentru gât cu șapte perechi de chiloți, cinci perechi de șosete, o pereche de colanți și două tricouri. A trecut de personalul de securitate și de cel de la poarta de îmbarcare fără probleme și „fără nicio întrebare”.

În plus, Dickenson a spus că perna plină de haine a fost „super confortabilă” când a folosit-o pentru a-și sprijini capul în timpul zborului.

Dickenson a încercat, de asemenea, să își umple sutienul cu haine și să îl poarte apoi pe deasupra hainelor cu care era îmbrăcată, dar sub un palton. Dickenson și-a scos sutienul când a trecut pe la detectorul de metale pentru a evita o eventuală situație rușinoasă, dar și l-a pus din nou înainte să se îmbarce.

Ideea cu sutienul a fost ridicolă și răsplata nu s-a meritat, potrivit lui Dickenson, care a spus însă că trucurile cu vesta de pescar și perna pentru gât sunt mult mai bune.

„Perna pentru gât a fost un mare câștig pentru că, nu doar că eu am folosit-o, dar am avut o grămadă de mesaje de la oameni care au folosit-o și ei”, a spus Dickenson. „În ultimă instanță, totul este să te distrezi puțin.”

„Obiectivul meu este să scot în evidență cât de ridicol este că trebuie să plătim atât de mulți bani dacă vrem să luăm bagaje cu noi – așa operează companiile aeriene ieftine zilele astea”, a spus Dickenson.

Alte trucuri recomandate de Dickenson:

  • Sacii de vidat haine. „Îți pui toate hainele înăuntru și apoi scoți tot aerul din ele. Obții mult mai mult spațiu”;
  • Liste cu obiectele pe care le iei în vacanță ca să eviți să împachetezi mai multe lucruri decât ai nevoie;
  • Un e-mail trimis administrației hotelului la care ești cazat pentru a obține o cameră mai bună.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri