Prognoza meteo. Coduri galbene de ceață și polei în mare parte din țară. Când ar putea începe ninsorile

Data actualizării: Data publicării:
Persoană cu umbrelă în timpul unei ninsori
Meteorologii au emis un cod galben de ninsoare abundenta. Foto: GettyImages

Atmosfera se menține rece în zonele afectate de ceață, dar plăcută în cele de deal și de munte. Codul galben de ceață va persista și în zilele următoare,  în mare parte din țară, inclusiv în București. 

Astăzi, ceața va persista în zonele joase din sudul și din estul țării, dar și pe spații mai mici în vest, centru și nord. Tot acolo, se vor semnala fulguieli și burniță, iar temperaturile vor porni de la minus 4 grade Celsius. În restul teritoriului, vremea va fi însorită și maximele vor atinge 11 grade, în special în zonele deluroase din vest.

Joi, sunt coduri galbene de ceață și polei în 29 de județe și în București. Atmosfera se menține rece în zonele afectate de ceață, dar este plăcută joi în regiunile de deal și de munte.

Prognoza meteo pentru următoarele zile

La sfârșitul săptămânii, vremea se mai schimbă, ceața va mai dispărea, iar temperaturile vor mai scădea puțin. Ceața va fi astfel prezentă la câmpie, pe văi și în depresiunile din sud și din est până sâmbătă. Tot atunci, vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului.

Duminică, vor apărea stropi de ploaie sau fulgi de nea în special în sud-estul și în sud-vestul țării și temperaturile nu vor mai trece de 7 grade Celsius.

Prognoza meteo București

Bucureștenii vor avea parte, joi,  de vreme închisă și trecător vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla în general slab, iar presiunea atmosferică va avea o valoare mai mare decât cea normală.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri