Prognoză meteo pentru Bucureşti: Vreme mai caldă decât normalul perioadei, ploi slabe şi polei

Data publicării:
polei in bucuresti
Prognoză meteo pentru Bucureşti: Vreme mai caldă decât normalul perioadei, ploi slabe şi polei . FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Vremea se va încălzi de la o zi la alta în Bucureşti, însă noaptea vor apărea şi precipitaţii slabe, cu depuneri de polei, se menţionează în prognoza de specialitate, publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Astfel, în intervalul 15 ianuarie, ora 10:00 - 16 ianuarie, ora 8:00, în Capitală valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice acestei date. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi posibile precipitaţii slabe sub formă de ploaie cu depuneri de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce temperatura maximă va fi de 7 - 8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de zero grade.

De asemenea, pe parcursul zilei de marţi, între orele 8:00 - 18:00, valorile termice diurne se vor situa peste normele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla în general moderat cu viteze de 35 - 45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

ANM a emis, luni, o informare de precipitaţii moderate cantitativ, depuneri de polei şi intensificări ale vântului, valabilă în întreaga ţară, până marţi seara.


Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri