Prognoza meteo. Temperaturi de 23 de grade săptămâna viitoare. Cum va fi vremea de Paște

Data publicării:
o fetita intr-unn camp cu flori albastre de primavara
Prognoza meteo. Foto: Profimedia Images

Săptămâna începe cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Vor fi tot mai puține ploi și tot mai mult soare în zilele care urmează. Veștile bune se termină însă de Paște, spun meteorologii.

„Vor fi temperaturi de primăvară, mai ales în a doua parte a săptămânii, de miercuri încolo. Joi și vineri vor fi temperaturi în jurul a 20 de grade în anumite zone ale țării, probabil ajungând la 23 grade în partea de sud”, a spus Florinela Georgescu, director executiv ANM, la Digi24.

„Aș vrea să subliniez în mod deosebit creșterea temperaturilor din cursul nopților, pentru că ultimele nopți au fost mai reci în jumătatea de nord a țării”, a adăuga ea.

Vremea va începe apoi să de răcească.

„Veștile nu sunt chiar atât de bune pentru cei care iubesc temperaturile în jurul a 20 de grade. Nu sunt vești foarte bune de durată, în sensul că deja weekendul viitor este așteptată o răcorire a vremii, probabil că sfârșitul săptămânii și apoi primele zile ale săptămânii viitoare vor aduce și precipitații, condiții în care nu vor fi maxime mai mari de 14-15 grade”, a spus meteorologul.

În următoarele 4 săptămâni, până dincolo de jumătatea lunii aprilie, semnalul este al unei evoluții apropiate de normă”, a adăugat Georgescu.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri