Vremea se schimbă radical. Lapoviță, ninsori și temperaturi care coboară până la minus 8 grade în unele zone

Data actualizării: Data publicării:
brazi cu zapada
Vremea se schimbă radical. Lapoviță, ninsori și temperaturi spre minus 8 grade în unele zone. FOTO: INQUAM PHOTOS - Raul Giuglea

Vremea se schimbă radical zilele următoare. Mâine ploile vor acoperi majoritatea zonelor, apoi vremea se va răci brusc. În a doua parte a săptămânii temperaturile nu vor mai trece de 11 grade Celsius.

Azi va ploua în est, nord și centru, în timp ce în zona montană înaltă, precipitațiile vor fi mixte. În jumătatea de sud-est, vântul va sufla cu până la 45 de km/h. Temperaturile se vor situa între 8 și 19 grade.

Vremea se va răci în a doua parte a săptămânii. Miercuri precipitațiile vor cuprinde majoritatea zonelor. Vor fi mixte la munte și ploi în rest, iar în regiunile intracarpatice vor fi și fenomene electrice. Noaptea vor fi ninsori și lapoviță în Moldova, în depresiuni și în zonele de deal, iar la munte vor predomina ninsorile.

De joi vor fi cel mult 11 grade. La început va ploua prin sud-vest, apoi vor mai fi fulguieli în zona montană și submontană.

Și nopțile vor fi din ce în ce mai reci. Vor fi și temperaturi cu plus, însă la jumătatea săptămânii, minimele se vor apropia de pragul gerului: -8 grade vor fi în zonele depresionare.

În București va fi în continuare cald, cu temperaturi de până la 14 grade. Norii vor fi trecători în orele următoare, iar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de până la 45 km/h.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri