Femeile liberale din Oradea au o nouă conducere

Data publicării:
ofl oradea
OFL Oradea are o nouă conducere. Foto: Facebook PNL

Organizaţia Femeilor Liberale din Oradea are o nouă conducere, în persoana Cameliei Dulca, aleasă în cursul zilei de joi, într-un eveniment organizat la Primăria Oradea.

Peste 100 de membre ale acestei organizaţii s-au adunat pentru a-şi alege noul lider dintre cele două doamne care şi-au depus candidatura: Camelia Buhaş, fost preşedinte interimar al OFL Oradea şi economista Camelia Dulca, ambele consilieri locali în CL Oradea.

La eveniment au fost prezenţi primarul liberal al municipiului Oradea, Florin Birta, alături de viceprimarii PNL Marcel Dragoş şi Antonia Nica şi un alt reprezentant de marcă al filialei PNL Bihor, managerul Spitalului Clinic Judeţean Bihor, doctorul Gheorghe Carp.

"Doamna Camelia Dulca a fost aleasă în funcţia de preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale din Oradea. Această alegere reflectă încrederea organizaţiei în capacitatea, dedicarea şi viziunea doamnei Dulca de a conduce şi de a susţine progresul şi dezvoltarea organizaţiei în următorul mandat," se arată în comunicatul transmis vineri de OFL Oradea, citat de Agerpres.

Senatoarea Arina Moş, preşedinta OFL Bihor (fost preşedinte al organizaţiei orădene), a subliniat calităţile celor două femei, prezente în politică de mai bine de un deceniu şi care vor lucra în continuare împreună în organizaţie.

"Aşa se întâmplă, ca uneori să câştigi, alteori să înveţi, dar echipă trebuie să rămânem întotdeauna! O felicit pe doamna consilier local Camelia Dulca, nouă preşedinte OFL Oradea şi o asigur de tot sprijinul meu şi al echipei de la Oradea şi de la judeţ! Se pare că Organizaţia OFL Oradea avea nevoie de un suflu nou, de o revigorare, de un lider care să acorde timp şi energie proiectelor noastre, mai ales în acest an electoral dificil,'' a transmis Arina Moş.

Cu o experienţă vastă în activismul social şi politic, menţionează sursa, Camelia Dulca este recunoscută pentru angajamentul său de durată în promovarea drepturilor femeilor, în susţinerea egalităţii de gen şi în avansarea cauzelor sociale şi comunitare în Oradea.

Aceasta a subliniat, în cuvântul său, importanţa solidarităţii şi a colaborării în rândul femeilor liberale din Oradea, pledând pentru o implicare activă şi pentru consolidarea rolului femeilor în viaţa politică şi socială a comunităţii locale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii...
Pro FM
Mădălina Ghenea s-a despărțit de Grigor Dimitrov. Românca a rupt tăcerea în ziua de Paște „A fost cea mai...
Film Now
Suri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise...
Adevarul
Povestea unei fotografii tulburătoare din vreme de război. De ce erau așezați copiii „în poziția de rugăciune"
Newsweek
VIDEO Putin, umilit în Marea Neagră. Momentul când o dronă ucraineană distruge o navă de atac rusă
Digi FM
Reacţia unei tinere din Cuba când a ajuns prima dată în România: "Am crezut că acolo mor"
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15...
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea...
Film Now
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe...