Peste 15 organizații AUR din Mehedinți s-au alăturat PNL. Virgil Popescu: Nu s-au lăsat intimidați de trompeta putinistă George Simion

Data actualizării: Data publicării:
pnl mehedinti
PNL Mehedinți. Foto: Facebook Virgil Popescu

Virgil Popescu, fostul ministru al Energiei, a anunțat, joi, că organizația PNL Mehedinți a devenit și mai puternică, în contextul în care peste 15 organizații ale AUR din județ s-au alăturat echipei liberale, împreună cu fostul președinte al AUR Mehedinți, George Ganțu, care va fi vicepreședintele PNL la nivel județean.

"Organizația PNL Mehedinți este de astăzi și mai puternică! Peste 15 organizații ale AUR Mehedinți s-au alăturat echipei noastre, alături de fostul președinte AUR Mehedinți George Ganțu, care va fi vicepreședintele PNL Mehedinți.

Orice demascare a falsului patriotism promovat de George Simion, trompeta putinistă, este de bun augur pentru români, pentru mehedințeni. Asta au făcut astăzi colegii care ni s-au alăturat: au arătat, prin decizia lor politică de a se alătura PNL, că la AUR totul este o minciună, că servesc interesele Rusiei.

Nu s-au lăsat intimidați de trompeta putinistă, George Simion, care a venit în județul Mehedinți să înfiereze cu mânie proletară decizia lor și pe PNL. Cei de la AUR au trădat patriotismul, pe români. Pentru că nu poate fi numit patriot cineva care este declarat indezirabil de frații noștri de peste Prut, din Republica Moldova", a transmis fostul ministru al Energiei, Virgil Popescu.

Acesta a declarat că alături de noii colegi, liberalii sunt gata să facă o echipă și mai puternică, astfel încât să câștige alegerile, iar Mehedințiul să devină liberal.

"Împreună cu noii colegi liberali suntem pregătiți să facem o echipă și mai puternică, să câștigăm alegerile, să facem Mehedințiul liberal. Îi mulțumesc domnului Ganțu și tuturor celor care ni s-au alăturat pentru că urmăresc binele mehedințenilor și nu s-au lăsat amăgiți de George Simion.

Totodată, cu această ocazie le-am transmis colegilor că cei de la AUR încearcă cu disperare să inducă ideea că procesul de comasare al alegerilor ar dăuna democrației. Este o falsă problemă! Din contră, cetățenii vor fi motivați să aleagă local și european, să integreze și apartenența la familia europeană. Cei de la AUR cred că fac asta pentru că Putin nu vrea alegeri comasate în România! Nu mai facem de mult ce vrea Moscova. Ne-au confiscat tezaurul și ni l-au trimis în loc pe George Simion. Nu avem nevoie de așa ceva.

Avem nevoie de liberalism pentru a continua procesul ireversibil al dezvoltării. Le mulțumesc și colegilor din conducerea PNL Mehedinți, Constantin Trușcă, Marius Bălu, Stela Firu, Mărculescu Dumitru, Lucian Coandă, că s-au implicat activ în această misiune a de întări echipa, de a-i primi în PNL pe niște oameni valoroși, care sunt adevărați patrioți și țin la mehedințeni", a transmis Virgil Popescu", a mai spus Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri