Un nou proiect finanțat prin „Anghel Saligny” este gata. Președintele CJ Sălaj, anunță punerea în siguranță a podului peste râul Someș

Data publicării:
salajanu
Dinu Iancu Sălăjanu, președintele CJ Sălaj. Foto: Facebook

Dinu Iancu Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, anunță că a fost finalizat un nou proiect finanțat prin ,,Anghel Saligny”. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ o 5,4 milioane de lei și presupune punerea în siguranță a podului peste râul Someș, pe DJ 108S, km 0+300, în localitatea Rus.

,,Mă bucur că am finalizat cu succes încă un proiect susținut financiar prin Programul Național «Anghel Saligny». Această investiție aduce beneficii semnificative locuitorilor din zonă, conectând comunitățile de pe cele două maluri ale Someșului. Este o reușită care se datorează în primul rând echipei din Consiliul Județean, care a pregătit temeinic proiectele și a transformat Sălajul în primul județ din țară care a semnat un contract de finanțare prin «Anghel Saligny»”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Podul de la Rus a fost construit în 1977, are 173 metri lungime și 9,4 metri lățime.

Și alte investiții importante au fost finalizate de liberali. Conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin a anunțat finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 608B, tronsonul Copăcele – Zorlencior, o investiție de peste 30 milioane lei.

În plus, Ionel Bogdan, președintele liberal al Consiliului Județean Maramureș, a anunțat că administrația județeană a încheiat anul 2023 cu o absorbție totală de peste 300 milioane euro în fonduri europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri