ASU Politehnica | Suporterii decid

Data publicării:
Șoimii Pâncota – Politehnica Timișoara 0-3
La două zile după înfrângerea cu Luceafărul Oradea, Sorin Brîndescu a avut o întrevedere cu reprezentanții Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria", în care și-a prezentat demisia semnată „în alb" dar în urma discuțiilor s-a hotărât ca decizia să fie luată de membrii cotizanți.

„Noi nu i-am acceptat demisia, trebuie să consultăm mai multă lume, pentru că noi cei din Druckeria suntem doar reprezentanții membrilor cotizanți care votează conducerea Druckeriei și de aceea am hotărât ca joi să facem o adunarea extraordinară a membirlor, în care să își expună punctul de vedere”, a spus, la Divizia Locală, Sebastian Novovic, președintele Druckeria.

Până la decizia legată de viitorul băncii tehnice, alb-violeții au anunțat că se vor întoarce pe „Știința", pentru următoarele două partide oficiale, cu Șoimii Pâncota, în Cupa României, și cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în campionat.

„Noi ne bazam pe altă medie de suporteri pe Dan Păltinișanu, nu am reușit să atragem lumea de partea noastră acum, muncim în continuare ca să o facem pe viitor. Ce crezi că îi ține departe pe spectatori? Probabil că lipsa rezultatelor, pentru că, din păcate, suporterul timișorean este un suporter de rezultat ca o masă a oamenilor”, a completat Novovic.

Până la votul „A.G.A", Sorin Brîndescu va continua să se ocupe de pregătirea Politehnicii. În etapa a X-a, timișorenii vor avea parte de o deplasare în județul Ilfov, pe terenul unei alte nou-promovate, CS Afumați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri