Au pus punct sezonului cu o înfrângere

Data publicării:
sport3

CS UV Timişoara a pierdut, în minimum de seturi, ultimul joc din acest sezon al primei ligi de volei masculin. Bănățenii au cedat, după o oră şi jumătate, în faţa celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, la 11, 25 şi 20. Gemănariu, cu 15 puncte a fost cel mai eficient jucător al studenților.

”Am început foarte prost dar am reușit să revenim. A fost şi o stare… de nemulțumire, ne-au cam agasat şi asta s-a văzut şi în joc”, a declarat Sorin Schiesz, antrenor/jucător CS UV Timişoara.

Întâlnirea din sala Universității de Vest a prilejuit şi întoarcere la Timişoara a lui Liviu Râpeanu, care a evoluat sub colurile bănățenilor atât în divizia secundă, cât şi în primul eșalon.

”Este echipa mea de suflet şi întotdeauna voi juca cu plăcere aici. Îmi pare rău că nu am mai continuat în Banat, dar suntem profesioniști şi mergem mai departe. Tot timpul vin însă cu drag şi de abia aştept să vin”, a spus Liviu Râpeanu, Știința Explorări Baia Mare.

La revenirea în elită, timișorenii încheie pe locul 5 din cele 6 echipe din play-aut, cu 9 puncte; în urma lor s-au mai clasat doar tinerii de la CNE Baia Mare.

”O experientă din care avem multe de învăţat, cu multe coborâșuri, dar şi destul de multe suișuri, care pentru noi, pentru jucătorii noștri va reprezenta un plus”, a spus Sorin Schiesz, antrenor/jucător CS UV Timişoara.

reporter: Claudiu Sav/ operator: Dan Petcu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri