Sari la conținut

Buget mai mare, lot pe măsură

BC SCM Timișoara a încheiat prematur sezonul în Liga Națională, după ce a pierdut seria din sferturile de finală, disputată în compania celor de la CSM CSU Oradea. Conducerea a analizat evoluția echipei din actuala stagiune și și-a făcut deja planurile pentru următorul sezon, unul în care vrea să ia startul în competițiile europene.

"Așteptăm rectificarea de buget care o să aibă loc la începutul lunii iunie. Noi am cerut un buget mai consistent decât în acest sezon... nu pot să vă dau suma, dar oricum e mult mai mare pentru că am inclus și cupele europene. Dacă Clujul ia campionatul vom juca în Europa", a declarat, în Divizia Locală, Ilie Triţoiu, managerul celor de la BC SCM Timişoara.

Managerul general al leilor a vorbit și despre lotul pe care Tudor Costescu se va baza, în mare, pentru stagiunea viitoare, una în care timișorenii și-au proprus să ajungă în semifinalele campionatului și Cupei României. Sub contract cu clubul bănățean mai sunt Jeremic, Drăgușin, Popa-Calotă, Păun și Tohătan.

"Purtăm discuții cu Komatina, Diaz, dar și cu alți jucători. Flowers nu știm care e situația, am discutat în principiu, a zis că are nevoie de o mică vacanță, după care vom relua discuțiile. La fel și cu Rambo. Eu în mare aș fi vrut să păstrăm cel puțin 75 la sută din echipa de anul trecut", a continuat Triţoiu.

Conducerea a stabilit împreună cu staff-ul tehnic și ce posturi vor acoperi în această vară.

"Ne trebuie un jucător de poziția 1, foarte important pentru noi în sezonul viitor, unul de 3-4, un 3 clasic, ce poate juca și în poziția 4 și un număr 5. E foarte important să aducem jucători care cunosc campionatul, asta e ideea", a conchis conducătorul timişorenilor.

BC SCM Timișoara a terminat pe locul 5 actuala ediției a Ligii Naționale de baschet masculin.