Sari la conținut
News Alert

Braşovenii, premiaţi la Gala Automobilismului

Cei mai buni sportivi au primit premii la evenimentul ce a marcat 10 ani de Federaţie Automobilistică. Marele absent a fost chiar campionul naţional absolut, Simone Tempestini, care a doborât în acest sezon şi recordul pentru cel mai tânăr învingător în întrecerea internă.

Printre laureaţii Galei Campionilor de la Sinaia s-au aflat şi piloţii braşoveni. Dan Gîrtofan a primit trofeul pentru titlul de vicecampion la Clasa 2 în Campionatul Naţional iar Manu Mihalache pentru locul secund la Clasa 3. Bogdan Ungureanu, pentru titlul de campion naţional la Grupa A la VTM şi campion naţional pe echipe la VTM cu Rally Dream Team.

De asemenea Alexandru Mitroi, a fost premiat pentru titlul de campion la Clasa N şi N4 la VTM, în timp ce Andrei Gîrtofan a plecat cu o cupă pentr locul 3 la juniori VTM. Pentru Dan Gârtofan, dublu campion naţional, trecerea la un echipament tehnic de nouă generaţie implică şi noi obiective.

Peste 100 de piloţi au fost premiaţi la Gala Automobilismului Românesc care a serbart 111 de ani de activitate. Premiile au fost oferite câştigătorilor de nume importante în sportul românesc precum Gabi Szabo, Camelia Potec sau Andreea Răducanu.