Camere de supraveghere în pieţe

Data publicării:
camere 20supraveghere 20piata-57039

Marta Mitrofan are 60 de ani şi ultimii zece şi i-a petrecut în Piaţa Astra. Femeia vine în fiecare zi la piaţă şi înfruntă gerul, pentru a-şi duce traiul zilnic. De-a lungul timpului a avut parte şi de pierderi pe care şi acum le suportă.

A făcut zeci de reclamaţii la poliţie şi la administraţia pieţei, dar toate au fost fără rezultat. Acum, tanti Marta a aflat că primăria vrea să sporească securitatea în piaţă.

Cazul Martei Mitrofan nu e singular în Piaţa Astra. Aici s-au înregistrat de-a lungul timpului cele mai multe furturi din tarabe. Poliţiştii locali spun că de când patrulează pe timp de noapte, numărul acestora s-a redus cu 70%.

Din cauza lipsei de personal, Poliţia Locală nu poate asigura paza pieţelor agroalimentare 24 de ore din 24. De pe teren, lipsesc acum mai mult de jumătate din ofiţerii care ar trebui să asigure siguranţa şi protecţia pe străzi.

Primăria intenţionează să monteze camerele de supraveghere în pieţe în acest an. Pentru acest lucru, consilierii locali au prevăzut deja în buget suma de 300.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri