Ciprian Anghel, preşedinte interimar la Corona Braşov

Data publicării:
ANGHEL INTERIMAR

Decizia a fost luată astăzi, în Adunarea Generală a Acţionarilor. Până acum, Ciprian Anghel a lucrat în cadrul secţiei de fotbal a clubului. În acest moment, Corona se află cu echipa de fotbal pe ultimul loc în Liga I, cu echipa de handbal fete pe locul doi în Liga Naţională şi cu echipa de hochei, pe locul 3 în clasamentul Ligii Mol.

"Încerc, pe perioada celor 30 de zile, să duc mai departe lucrurile bune care au fost până acum şi, pe cele care nu au mers bine, să continuăm să le îmbunătăţim", declară Ciprian Anghel, preşedinte interimar Corona Braşov. 

La rândul său, fostul preşedinte, Liviu Lupu, şi-a explicat decizia de a părăsi gruparea braşoveană. "Am spus şi în Adunarea Generală, am pelcat din motive pur personale. Încă de când am venit la Corona sau după o analiză, am spus că este un club mare, un club care ocupă foarte mult timp. Din păcate, nu dispun de acest timp", declară Liviu Lupu.

Perioada de interimat a lui Cirpian Anghel durează 30 de zile, după care va avea loc o nouă şedinţă a Adunării Generale a clubui pentru a alege un preşedinte stabil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri