Corona Braşov a început pregătirile

Data publicării:
FOTBAL CORONA

Sub comanda lui Jerry Gane sunt deocamdată doar 15 fotbalişti, după ce conducerea clubului s-a despărţit de o parte dintre jucătorii care au trecut pe la club în prima parte a campionatului. Astfel, Chirciu, Martac, Pastor, Stângă și Vranijkovic au fost puşi pe lista de transferuri iar Alexandru Tudose poate pleca şi el dacă se va achita suma de transfer cerută de braşoveni. Asanovic s-a întors la clubul de care aparţine, iar de la finalul anului trecut nu mai fac parte din lotul Coronei, Arce, Braganca, Ilie, Olariu, Aguirre, Rodriguez, Lourenco și Marcos. Mai lipsesc de la primul antrenament, Buş şi Miranda, învoiţi.

În ciuda evoluţiilor modeste din Liga I, şi a schimbărilor din lot, braşovenii pleacă în 2014 cu gândul că salvarea de la retrogradare este posibilă. "Obiectivul rămâne acelaşi, nu am renunţat la gândul de a ne juca ultima şansă  până în ultima clipă, evitarea retrogradării. Ştiu că este greu, v-am spus, ştiu că returul va fi şi mai greu, dar acestă reconstrucţie pe care o facem, sper să fie una bună.", Ionel Gane - antrenor Corona Braşov

În schimb, au revenit în lot Forika şi Manea, jucători trimişi să se antreneze separat de Nicolae Manea. Fotbaliştii de la Corona vor efectua vizita medicală  luni şi marţi, iar apoi este posibil un cantonament la Cheile Grădiştei.

Tehnicianul braşovenilor aşteaptă întăriri în lot până aproape de finalul lunii, iar lotul galben-albaştrilor va avea maxim 25 de fotbalişti la startul returului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri