Dascălii au susţinut astăzi examenul de titularizare

Data publicării:
DASCALI TITULARIZARE

Examenul de titularizare a început la ora 10:00 iar cei aproximativ 900 de dascăli au avut la dispoziţie patru ore pentru a rezolva subiectele. Mihaela Beretean a terminat de scris dupa trei ore, deşi este pentru prima dată când susţine acest examen. Femeia speră să obţină un post de psiho-pedagog.  "Îmi place să lucrez cu copiii cu dizabilităţi, am lucrat anul trecut şi mi-a plăcut foarte mult. Aş vrea să continui", Mihaela Beretean, candidat titularizare.

Pentru specializarea de psiho-pedagogie specială sunt la concucurs trei posturi titularizabile şi au fost 87 de candidaţi. Cei mai mulţi candidaţi îşi doresc o catedră de Limba şi Literatura Română, astfel că pe doar trei posturi titularizabile au concurat 102 profesori.

Ca să obţină un post definitiv în învăţământ, candidaţii trebuie să obţină minim nota 7. Chiar şi aşa, sunt puţine şanse să prindă o catedră în oraş, pentru că posturile sunt foarte puţine. La nivelul judeţului sunt 173 de posturi iar  mulţi dascăli candidează pe posturile de educatoare şi învăţători.

Rezultatele vor fi afişate pe 5 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri