Video Educatoarea care ar fi agresat copiii de la o grădiniţă din Popeşti-Leordeni scapă de arest. A fost pusă sub control judiciar

Data actualizării: Data publicării:
educatoarea care a agresat copii la o gradinita
Educatoarea a fost filmată în timp ce ţipă şi îi bate pe copii. FOTO: Captură video Digi24

Educatoarea care ar fi agresat copii de la o grădiniţă privată din Popeşti - Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, conform unei decizii luate vineri de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Femeia în vârstă de 24 de ani a fost reţinută, joi, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov transmitea, joi, într-un comunicat, că în acest dosar de urmărire penală, în care poliţiştii din Popeşti - Leordeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, în urma activităţilor specifice procedurale, investigaţiile au fost extinse cu privire la săvârşirea a 10 infracţiuni de purtare abuzivă.

Educatoarea a fost filmată în timp ce ţipă şi îi bate pe copii.

„La data de 15 februarie, în urma unor imagini apărute în spaţiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni o angajată a acestui centru ar fi avut o atitudine necorespunzătoare faţă de copiii din acest centru şi că i-ar fi agresat fizic, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat persoana în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violenţă, asupra copiilor din acest centru”, a transmis IPJ Ilfov.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri