Sari la conținut

Distracţie de vară în Poiana Braşov

Plimbările în Poiana Braşov şi parcurile de aventură încep să facă loc unor alte activităţi, precum tubingul de vară, un fel de săniuş pe cauciuc, practicat pe pante special amenajate.

„Noi încercăm mereu să aducem ceva nou turiştilor şi oamenilor, ceva să se poată distra, să petreacă timp plăcut cu prietenii, să aibe amintiri frumoase şi de ce nu, să se distreze, că pe lângă locurile minunate de vizitat în Poiana Braşov, au nevoie şi de anumite activităţi", spune Irina Turbatu - reprezentant parc de distracţii.

Water ball-ul este noua atracţie pentru cei mici. Timpul trece foarte repede când eşti în interiorul bilelor transparente care plutesc pe apă.

"Cam greu şi obositor. E greu că merge mai greu prin apă şi te mişti mai greu", spune un copil.

Pentru cei mai curajoşi şi mai dornici de veselie, există întotdeauna varianta unui meci de bubble fotbal. După 20 de minute de ciocniri şi căzături protejate de bilele cu aer, sportul cu balonul rotund se vede cu totul altfel.

"Cel mai uşor e să te arunci, pur şi simplu. Dacă eşti un pic mai mare, e mult mai uşor", spune un turist.

Pentru pasionaţii de adrenalină, de la începutul săptămănii va fi deschisă şi pista specială de zorbing. Giganticele bile în care te poţi rostogoli pe deal sunt acum supuse ultimelor verificări.

Preţurile încep de la 5 lei tura de tubing, până la 50 de lei pentru o oră de plimbare cu bicicleta în familie.


Reporter: Liviu Beju
Operator: Alexandru Apetroae