Feerie pe gheaţă, pentru Hospice

Data publicării:
SPECTACOL FEERIE HOSPICE

Muzica şi dansul s-au îmbinat perfect pe gheaţa patinoarului Olimpic din Braşov weekendul acesta. Copiii de la Clubul Sportiv Corona şi-au executat conştiincios mişcările graţioase pe muzica interpretată de elevii de la Liceul de Muzică "Tudor Ciortea". Publicul, destul de numeros, a fost încântat de spectacol.

Faptul că s-au bucurat de un spectacol frumos şi au putut, de asemenea, să ajute bolnavii de la Hospice, i-a făcut pe spectatori să simtă cu adevărat spiritul şi apropierea sărbătorilor de iarnă.

Sorina Vlad, coregraf patinaj artistic, a declarat faptul că este "cel mai frumos lucru posibil, având în vedere că, poate, mulţi dintre noi avem mai mult decât au alţii, dacă putem să îi ajutăm măcar cu minimul, înseamnă mult pentru ei."

"Vreau să vă spun că, la prima ediţie, am considerat spectacolul un experiment, pentru că lucrurile se petrec altfel de cum suntem noi obijnuiţi. Este dificil să interpretezi muzică uşoară şi clasică live şi pe gheaţă", a afirmat Ileana Şerbănuţ, directorul liceului de Muzică Tudor Ciortea.

Prima ediţie a spectacolului oferit de copii a avut loc acum doi ani .

Gabriela Tokes, directorul departamentului Strângere de Fonduri Hospice spune că "noi, la Hospice, ne bucurăm şi de susţinerea elevilor şi a profesorilor, cadrelor didactice, persoane care au înţeles foarte bine nevoile persoanelor cu boli incurabile şi, în acest mod, contribuie la susţinerea serviciilor noastre. Publicul, de asemenea."

Intrarea la spectacol a costat cinci lei. Pe lângă aceşti bani, copiii de la Liceul de Muzică au organizat serbări şi au împărţit bilete părinţilor sau au creat obiecte hand-made de Crăciun. Toţi banii vor fi folosiţi pentru tratamentele şi îngrijirea bolnavilor aflaţi în grija Hospice, care beneficiază de tratament şi îngrijiri gratuite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri