FOTBAL. Braşovenii vor să iasă din zona retrogradării

Data publicării:
FC BRASOV 031013

Plecaţi cu ambiţii mari la startul campionatului, braşovenii se văd nevoiţi să îşi schimbe obiectivele din mers şi după două schimbări de antrenor, vor cu disperare să scape de locurile retrogradabile cât mai repede.

Cu Alexandru Pelici pe bancă, FC Braşov a învins CFR Cluj, dar a pierdut la Giurgiu primul meci de campionat cu Astra. La Braşov vine acum Viitorul, lui Gheorghe Hagi, iar meciul se anunţă unul extrem de important, pentru ambele echipe, aflate în zona retrogradării.

"Este o echipă care vine să îşi vândă scump pielea şi să obţină maximum din ce se poate obţine, într-un duel cu o contra-candidată la realizarea obiectivului lor",  afirmă Alexandru Pelici - antrenor FC Braşov

Stegarii nu pot miza în acest meci pe Bogdan Străuţ, suspendat, însă se bucură de două reveniri importante. Mugurel Buga şi Bruno Madeira revin după perioade în care au fost accidentaţi. Partida FC Braşov - Viitorul Constanţa are loc vineri, de la ora 19.00, pe Stadionul Tineretului şi este transmisă, în direct, de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri