FOTBAL. FC Braşov a ajuns pe loc retrogradabil 

Data publicării:
SPORT FC BRASOV

Mai întâo Nicoară a tras fără speranţe pentru Bordea şi a deschis scorul. Apoi, libanezul Shamsin a învins de unul singur apărarea gazdelor. Până la pauză, Braşovul a redus din diferenţă prin Machado din centrarea lui Serginho. La reluare, Eric a ieşit la rampă şi a marcat cu un şut în forţă cu piciorul stâng.

La faza următoare, brazilianul a înscris şi cu dreptul şi a devenit golgheterul campionatului, cu 11 reuşite. Romeo Surdu a reaprins speranţa pentru ardeleni, iar Buga a transformat un penalty şi scorul a devenit 4 la 3 pentru gorjeni. În cele din urmă sa terminat 5 la 3, după golul marcat Alex Dos Santos.

"Un meci pe care l-am dominat de la un cap la altul, era să se termine. Am avut senzaţia că o să se termine rău pentru noi, din fericire nu a fost aşa!", a declarat Cristi Pustai, antrenor Pandurii Târgu Jiu.

"Am început practic de la 2-0, dupa aceea am reuşit să echilibram puţin jocul, am înscris, dar nu a fost de ajuns", a afirmat Ilie Stan, antrenor FC Braşov.

În urma acestei înfrângeri stegarii au coborât pe loc retrogradabil, cu 15 puncte acumulate. În runda viitoare braşovenii vor juca în deplasare cu Săgeata Năvodari, prima echipă clasată peste linia retrogradării. Situaţia este una foarte dificilă la clubulul stegar, care are nevoie neaparată de victorie în deplasarea de la malul mării, ultima partidă din acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri