Sari la conținut

FOTBAL. Remiză anostă pe Cluj Arena

După un meci cu puţine faze de poartă cele două echipe şi-au împărţit punctele dar rezultatul final nu le mulţumeşte oe niciuna din combatante. Stegarii au avut cea mai mare ocazie a meciului încă din minutul 6 când Puţanu a lovit bara porţii gazdelor după un corner. Fără alte situaţii clare, braşovenii au mai avut o tresărire în finalul jocului atunci când Ene a cerut penalti la o fază din careul clujenilor.

Rezultatul îi ţine în continuare pe stegari în zona locurilor de play-off, după o etapă în care rezultatele i-au ajutat. Cu 14 puncte adunate, braşovenii sunt pe locul 6, la egalitate cu Şoimii Pâncota şi Olimpia Satu Mare.

Liderii detaşaţi din acestă etapă sunt cei de la FCM Baia Mare cu 21 de puncte. Băimărenii au câştigat în acestă rundă pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, cu 1 la 0. Le medieşeni a debutat pe bancă Leo Grozavu.

În coada clasamentului Metalul Reşiţa are un singur puncte în timp ce Unirea Tărlungeni este penultima cu 6 puncte. În acestă etapă elevii lui Dan Bona au remizat pe teren propriu,1 la 1 cu FC Caransebeş.