HANDBAL. Corona Braşov este vicecampioana României

Data publicării:
CORONA VICECAMPIOANA

În ultimul meci al play-off-ului pentru ardelence, acestea au învins-o pe Dunărea Brăila cu 31 la 27, după ce la pauză aveau un singur punct avantaj, 15 la 14. Ada Moldovan a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu 10 goluri reuşite pentru Brăila, din care 5 de la 7 metri.

Laura Chiper a marcat de 7 ori, în timp ce Denisa Dedu a bifat 10 parade şi 2 aruncări de la 7 metri pentru Corona. Cu victorii directe în ambele partide cu Dunărea Brăila, Corona Braşov a încheiat Liga Naţională pe locul al doilea, după HCM Baia Mare, în timp ce Dunărea Brăila a terminat pe trei.

De acum gândurile braşovencelor se îndreaptă spre sezonul viitor în care vor juca în turul preliminar la Champions League.

"Uşor nu va fi, nu suntem singurii care ne vom lupta pentru Europa sezonul viitor şi ne întărim. Sunt multe echipe care îşi doresc Cupe Europene sezonul viitor, va fi mult mai greu, sezonul mult mai lung, cu mult mai multe meciuri", a declarat antrenorul Bogdan Burcea.

Sub contract cu întreaga echipă pentru încă un sezon, conducerea galben-albastrelor este aproape de a perfecta două transferuri în perioada următoare.

Reunirea lotului la Corona Braşov este programată pentru 7 iulie, iar mai apoi fetele vor avea parte de două stagii de pregătire la mare şi la munta. Sunt programate şi două turnee la Cluj Napoca şi la Braşov pentru ca la începutul lunii august să înceapă sezonul 2014-2015 în Liga Naţională de Handbal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri