Sari la conținut

HANDBAL. Corona Braşov pierde în faţa campioanei

Corona a început mai bine şi a preluat conducerea pe tabelă. Maria Fisker le-a adus pentru prima dată în avantaj pe bucureştence abia în minutul 16, dar gazdele au revenit. Jucăoarele din Braşov au avut chiar şi trei goluri avans, 10-7, însă experienţa şi valoarea adversarelor şi-a spus cuvântul, iar CSM conducea la pauză cu 14 la 13.

Bucureştencele au controlat jocul în actul secund, dar Corona a ţinut aproape şi graţie paradelor Denisei Dedu, care tocmai a împlinit 21 de ani. CSM Bucureşti, al primul meci cu Kim Rasmussen pe bancă, a câştigat în final cu 28 la 26.

"Întotdeauna mă aştept la meciuri dificile, în special aici. Apreciez echipa din Braşov, care astăzi a luptat fără oprire. În repriza secundă, ne-am distanţat un pic, dar ele au revenit şi ne-au făcut misiunea dificilă. Suntem foarte fericiţi cu această victorie", a spus Kim Rasmussen, antrenor CSM Bucureşti.

"Îmi felicit fetele pentru luptă. Am întâlnit totuşi o echipă puternică, pe care nu poţi să o învingi aşa uşor, trebuie să fii foarte exact. Bravo fetelor mele pentru luptă şi că nu au cedat aceste 60 de minute", spune Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov

Etapa viitoare, CSM Bucureşti va primi vizita lui HCM Roman, în timp ce Corona Braşov are un nou meci de foc pe terenul vicecampioanei HCM la Baia Mare.

Pe aceeași temă