Hotelierii sunt gata de Revelion

Data publicării:
REV LUX 271213

Prețurile pentru pachetele de revelion încep de la 100 de euro și pot urca până la 2.000 de euro pentru două persoane. Dacă la hotelurile de două sau trei stele mai sunt câteva locuri disponibile, la hotelurile de patru și cinci stele gradul de ocupare este de aproape sută la sută. Primele pachete care s-au vândut încă din luna octombrie au fost cele de patru și cinci nopți la cele mai luxoase hoteluri.

Camerele au toate facilitățile, ca turiștii să aibă un sejur perfect. Turiștii se pot bucura de inserturi de ultimă tehnologie. Ipad-uri, smart tv-ul, espresorul din cameră, tastatura prin care pot naviga pe internet.

Deși prețurile pentru un sejur de revelion sunt cu mult peste venitul mediu al unui român, cererile la hotelurile de lux sunt foarte mari. Astfel că hotelierii au găsit soluții ca să nu-și refuze clienții.

"Din păcate tot ceea ce înseamnă loc de cazare a fost contractat deja și vânzările au fost închise în urmă cu trei săptămâni.Mai avem locuri pentru petrecerea dintre ani, cu un meniu foarte atent selecționat"

În Poiana Brașov pregătirile sunt în toi. Turiștii care și-au petrecut Crăciunul la munte au plecat, iar hotelierii s-au grăbit să-și întâmpine noii oaspeți, care vor petrece de revelion.

"Pachetele includ cine diferite cum ar fi o seară greceascp, o seară italiană, o seară mexicană. Bineînțeles, facilitățile hotelului sunt saună, piscină, salină și centru spa", a spus Tudor Blendea - reprezentant unui  hotel de patru stele.

Cu toate că hotelurile din Poiana Brașov sunt rezervate în proporţie de 98%, situaţia nu e la fel de roză caând e vorba de zăpadă. Deocamdată sunt deschise patru din cele șapte pârtii, iar tunurile de zăpadă vor fi puse în funcțiune abia după ce temperatura va scădea sub -5 grade celsius.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri