Maraton de poezie, la a 13-a ediţie

Data publicării:
MARATON DE POEZIE

Poeţii braşoveni, majoritatea studenţi şi masteranzi ai Facultăţii de Litere din Braşov, au avut ocazia să recite creaţii proprii, în cadrul unui maraton poetic organizat de Universitatea Transilvania.

Studenţii cu preocupări literare au venit cu diferite grupaje de poeme mai noi şi mai vechi, inspirate din diferitetematici ale propriilor vieţi.

Evenimentul strânge tot mai multi studenţi în fiecare an şi îi ajută pe aceştia să se dezvolte pentru a reuşi în viitoarea carieră de scriitori.

"Studenţii îşi văd profesorii într-o altă ipostază, într-un dialog mult mai direct şi în care toate rigidităţile academice sunt lăsate deoparte. De asemenea îşi văd colegii pe care îi cunosc dintr-o anumita ipostază, citind din propria poezie şi legăturile între noi sunt altfel", afirmă  Adrian Lăcătuş, decanul Facultăţii de Litere, de la Universitatea Transilvania.

Maratonul de poezie, aflat la cea de-a 13-a ediţie, a marcat încheierea Festivalului studenţesc "Etnovember", desfăşurat la Braşov în acest final de săptămână.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri