Mulţi şomeri nu se grăbesc să-şi caute un loc de muncă

Data publicării:
SOMERI AJOFM

Şomerii care au trecut astăzi pragul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţelor de Muncă au putut să îşi lase CV-urile la doi recrutori care au participat în această dimineaţă la o selecţie de personal. Din păcate, însă, cei mai mulţi dintre şomeri au evitat întâlnirea cu angajatorii.

Angajatorii, care au venit cu o ofertă de joburi atât pentru personale calificate cât şi pentru cele cu studii superioare au fost dezamăgiţi de interesul scăzut al oamenilor fără loc de muncă.

"Cei mai mulţi sau două treimi din cei care au intrat aici pentru viză, nici măcar nu au întors capul către noi. Suntem doi angajatori, pur şi simplu şi-au pus viza şi au ieşit imediat ce s-au văzut cu viza pusă", Viorel Toncu, recrutor  

Selecţia de personal de astăzi a coincis şi cu ziua porţilor deschise iar instituţia a fost vizitată de elevi de liceu şi de studenţi.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM, numărul şomerilor din Braşov a scăzut în luna noiembrie faţă de octombrie. Peste 10.000 de persoane se află în căutarea unui loc de muncă în judeţ. Cele mai multe sunt femei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri