Sari la conținut

Raliul Sibiului, la start

51 de echipaje sunt înscrise în etapa din Campionatul Național, 10 echipaje s-au înscris în competiția open Sibiu Rally Challenge și alte 19 echipaje vor concura în competiția dedicată mașinilor clasice.

Lista candidaților la victorie este deschisă de Simone Tempestini, liderul la zi al ierarhiei absolute, pilot care și-a adjudecat patru dintre cele cinci runde de până acum. Principalii săi rivali sunt Edwin Keleti și Bogdan Marișca, ocupanții pozițiilor doi și trei în clasamentul campionatului.

În lupta pentru primele poziții se mai află Gergo Szabo și pilotul brașovean Dan Gîrtofan. Giri se află momentan pe locul 5 în clasamentul piloților cu 51 de puncte, la 9 în spatele lui Marișca, ocupantul locului 3 din acest moment.

Startul în competiție se va da vineri la ora 19:00 în Piața Mare când vor pleca în cursă mașinile din Campionatul Național. Sâmbătă, spectacolul espre programat spectacolul de pe Transfăgărășan care va începe la ora 10:23, iar festivitatea de premiere este programată la ora 21:00 în Piața Mare din Sibiu.