Sindicaliştii Cartel Alfa au hotel de lux în Predeal

Data publicării:
HOTEL CARTEL BETA

Renovarea hotelului a început în 2010 după ce clădirea a fost retrocedată sindicatului Cartel Alfa. Modernizarea a durat 3 ani timp în care s-au au fost extinse spaţiile de cazare şi s-au făcut altele noi. Acum hotelul are o capacitate de 93 de camere. Totodată au fost amenajate un centru spa şi o pisicină. În unitatea de cazare sunt aşteptaţi atât membri ai sindicatului cât şi turiştii care ajung în Predeal.

" Acest hotel a pornit iniţial de la 70 de camere, aveau clasificare de o stea, acest hotel este din 83 şi după 89 nu s-a mai făcut nici o renovare temeinică ceea ce a dus ca în 2014 să reuşim să facem o deschidere considerăm noi de calitate şi pe aşteptările clienţilor. Cei care fac parte din confederaţie faţă de tariful de recepţie reducerile ajung undeva la 20-25% "

La deschiderea oficială a hotelului au participat Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri dar şi autorităţile din Braşov. Invitaţii au fost primiţi cu şampanie şi au făcut un tur al unităţii de cazare. Maria Grapini a vrut să vadă dacă hotelul asigură serviciile care sunt impuse pentru clasificarea primită.

" Acest hotel îşi merită pe deplin 3 stele şi pot să recomand cu multă plăcere hotelurile und eeu am mers din România pentru că am siguranţa că turistul va veni poate să compare ce înseamnă hotelul unde suntem aici şi ce înseamnă în altă ţară unde eu am stat şi nu am putu să mai stau ", a precizat Maria Grapini - ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism.

Pentru renovarea clădirii de la Predeal s-au cheltuit 3 milioane de euro, sumă asigurată de confederaţia sindicală.

" Investiţia aceasta este mai mult decât binevenită şi va deveni un concurent serios pe piaţă chiar şi pentru Predeal, este o realizare deosebită" susţine Mihai Mohaci - prefectul Braşovului.

Membrii Cartel Alfa aşteaptă ca şi alte unităţi să le fie retrocedate, pentru a putea investi în ele.

" Sperăm practic ca prin această activitate să putem ca şi celelalte unităţi pe care noi Cartel ALFA le avem în administrare, mă refer la Olăneşti, Amara, Slănic Moldova, Vatra Dornei şi Voineasa, să le putem reabilita " a declarat Bogdan Hossu - preşedintele Cartel Alfa.

Preţul unei nopţi de cazare într-o cameră dublă în hotelul sindicatului din Predeal porneşte de la 225 de lei şi ajunge la 400 de lei într-un apartament cotat la 4 stele. La centrul spa preţurile variază între 50 şi 250 de lei în funţie de pachetul ales.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri