Sari la conținut

Un nou termen pentru FC Braşov

Deşi reprezentanţii ANAF au cerut încă odată declararea falimentului, magistraţii au oferit termen până pe 3 august celor de la FC Braşov pentru a redresa situaţia financiară a echipei, ce are datorii în acest moment de peste 15 milioane de euro. Soluţia şefilor de la club este convingerea unor investitori străini să preia gruparea galben-negrilor.

"Ne dă posibilitatea ca potenţialii investitori să îşi concretizeze oferta de a prelua pachetul majoritar al clubului FC Braşov. În felul acesta nu se va declara falimentul acestui club", Gheorghe Popa - adminsitrator juridic FC Braşov. 

Întâlnirea programată cu potenţialii investitori italieni va avea loc la finalul acestei luni. Tot atunci pe data de 27 iunie este programată şi reunirea echipei. Sub contract în acest moment sunt 8 jucători la care se vor adăuga juniorii clubului. Până la finalul lunii iunie este sub contract şi antrenorul Adrian Szabo. Acesta este cea de a doua amânare în procesul de insolvenţă al clubului după cea de la începutul lunii aprilie. În urma deciziei de astăzi braşovenii se vor înscrie în competiţie în Liga a doua, ce din sezonul viitor se va disputa sub formatul unei singure serii cu 22 de echipe.