Sari la conținut

Actualitatea în direct, la Digi24 Cluj-Napoca


La Digi24 Cluj-Napoca, ziua începe cu programul dimineții, la ora 6.30. Cătălin Vlăsceanu va prezenta informațiile utile ale începutului de zi și va face o previziune a evenimentelor care urmează să se petreacă. Următoarele jurnale vor fi difuzate la orele 7.30 și 8.30.

La ora 9.00, în direct la emisiunea Recrutat în Cluj, Narcisa Chiorean vine cu amănunte importante pentru cei care își caută un loc de muncă sau își doresc unul mai bine plătit.

De la ora 9.30 pana la ora 13.00 aflați informații variate din oraș și din județ pe infotext, însoțite de imagini necomentate ale unor evenimente de impact petrecute în nord-vestul țării. La ora 13.00, Cătălin Vlăsceanu va aduce știrile amiezii.

La ora 16.30, vă așteptăm la prima sinteză a zilei în cadrul jurnalului prezentat de Mariana Pop. Principala emisiune informativă a zilei este difuzată de Digi24 Cluj-Napoca la ora 18.30, iar la ora 21.00 facem un rezumat al zilei.

Vocile Clujului vor fi auzite în cadrul emisiunii lui Marius Bența cu începere de la ora 19.00. Noutățile din lumea sportului vor fi prezentate de Marius Tuhuț în fiecare luni, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii Divizia Locală. Marțea, de la ora 20.00, Adrian Ardelean este Turist Acasă, emisiunea care vă spune poveștile ascunse ale oamenilor și locurilor de lângă noi.