Acuzatorul lui Traian Berbeceanu, sub control judiciar

Data publicării:
parchet

Nicolaie Cean este acuzat că a încercat să influenţeze nişte martori, pentru ca aceştia să nu spună adevărul, în dosarul în care Traian Berbeceanu este acuzat că ar fi sprijinit o grupare infracţională.

Procurorul este sub control judiciar, până la finalizarea urmăririi penale. În tot acest timp, el nu are voie să părăsească municipiul Alba Iulia şi localitatea Rișculița, din judeţul Hunedoara, unde locuieşte, să nu poarte arme şi nici să ia legătura cu alţi martori sau inculpaţi din dosar.

Fostul şef al BCCO Alba nu este surprins de măsura dispusă în cazul procurorului Nicolaie Cean.

"Din punctul meu de vedere, e o confirmare a tot ceea ce am susţinut, încă din momentul în care am fost reţinut în baza unui dosar fabricat. Mereu am afirmat cu sinceritate că am deplină încredere în justiţie şi în mod deosebit în DNA", a spus acesta. Cât priveşte ancheta, "sper să se finalizeze aşa cum este firesc, cu scoaterea mea de sub urmărire penală şi întoarcerea mea la locul meu de muncă, la echipa mea, la activităţile mele pe care le desfăşor, zic eu, impecabil, de atâţia ani de zile", a mai declarat Traian Berbeceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri