Baschet. Sparks, într-o evidentă scădere de formă în play-off

Data publicării:
baschet sparks

Faţă de sezonul regulat, baschetbalistul de 23 de ani are cifre net inferioare în play-off. Dacă atunci reuşea medii de 11,3 puncte pe meci şi 5,4 recuperări, în faza eliminatorie, americanul a strâns doar 3 puncte şi 1,7 recuperări pe partidă.

"Josh Sparks este un jucător tânăr. La jucătorii tineri, apar sinusoidale în evoluţie, deci ne putem aştepta la următorul meci, la un meci extraordinar al lui Josh sau poate să fie la fel, modest, cum a fost în ultimele două meciuri", a declarat antrenorul Dorin Pintea.

Şi experienţa adversarului direct din partida cu CSU Ploieşti, Cătălin Burlacu, şi-a pus amprenta pe evoluţia modestă a lui Sparks.

"Evoluţia lui e cam de o lună-două mai slabă, la meciurile de la Ploieşti s-a şi speriat. Când l-a luat un pic mai tare domnul Burlacu şi i-a rupt puţin tricoul şi a fost puţin mai diferit, s-a speriat", a spus Mircea Cristescu, preşedintele executiv al U-BT Mobitelco Cluj.

Josh Sparks este câştigătorul concursului de slam-dunk la All Star Game-ul din acest an, găzduit de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri