Fotbal. Finala Cupei, ultima reprezentaţie pentru "U". "Studenţii" clujeni sunt practic retrogradaţi, cu două etape înainte de final

Data publicării:
FALUB UNIVERSITATEA

Postul de fundaş stânga este cel mai afectat.

"Bambara a plecat. Deocamdată, poziţia aia de fundaş stânga, acolo nu avem deocamdată pe nimeni, va trebui să improvizăm, să vedem cu cine vom juca. Lungu, în continuare accidentat, Veselovsky... nu ştim nici el cum va fi, vom vedea astăzi la antrenament. Ciupe nu s-a antrenat săptămâna asta", a afirmat antrenorul Adrian Falub.

Universitatea Cluj este matematic retrogradată, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a înapoiat CFR-ului cele 24 de puncte. Adrian Falub are un mesaj pentru elevii săi înaintea ultimelor partide din acest sezon.

"Vreau să le spun şi astăzi jucătorilor că nu suntem orice echipă. OK, cu toate problemele pe care le avem, cu toate lucrurile astea, suntem la "U" Cluj şi va trebui să ieşim cu capul sus din competiţia asta şi chiar finala de Cupă să o jucăm ca o echipă care are o istorie şi o tradiţie. Nu mergem ca orice echipă la Bucureşti", a mai spus tehnicianului.

Universitatea Cluj joacă după 50 de ani o finală de Cupă a României şi are şansa să-şi treacă în palmares al doilea trofeu din istorie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri