Sari la conținut
News Alert

Fotbal. Mesaj de la Sofia: "CFR nu moare!"

"Bineînţeles, tot timpul este loc pentru mai mult, dar să mulţumim lui Dumnezeu că am reuşit să marchez 10, sper să o mai fac în continuare, încă ultimele trei meciuri. Îmi doresc să fiu sănătos, iar de restul, sper că mă voi ocupa eu", a spus fotbalistul.

Din ţara vecină, Buş este la curent cu problemele clubului la care a crescut. "Este o echipă mare şi a luat multe campionate, nu au avut probleme economice niciodată. Acum, din ce văd din ziare, au probleme mai delicate, dar consider că CFR-ul nu va muri, pentru că e o echipă cu oameni foarte importanţi în spatele emblemei şi cred că vor ajuta această echipă."

Atacantul liderului la zi din Bulgaria a dezvăluit şi cum a plecat de la CFR Cluj în vară.

"Cât am jucat şi la CFR, am jucat să dau tot ce am mai bun din mine. Eram la începutul carierei, probabil dânşii având o politică mai diferită nu au avut răbdare cu mine. De aceea am şi plecat împrumut tot timpul, la Mureş, la Mediaş, la Corona, într-un final. Eu m-am accidentat la Corona, iar cei de la CFR m-au sunat şi au dorit să încheiem contractul, aşa că eu am fost de acord şi mi-am luat viitorul în dinţi", a povestit Sergiu Buş.

ŢSKA Sofia este lider în prima ligă bulgară, la 5 puncte distanţă de echipa lui Cosmin Moţi, Ludogorets.